Racegames Multiplayer games Gokkasten Online bingo

Grappige plaatjes

Grappige plaatjes, het internet staat er vol mee. Het aanbod is groot. Van gefotoshopte plaatjes, tekeningen, echte foto's, screenshots en zo voorts. Grappige plaatjes zijn er in overvloed te vinden op het internet. Ook op social media sites als Facebook worden grappige plaatjes in grote aantallen met elkaar gedeeld. Hoe grappig je een plaatje vindt hangt af van je eigen humor. Grappige plaatjes kun je zelf maken maar je kunt ze ook gewoon zoeken.

Laat je verrassen

Als je denkt dat je alles al hebt gezien dan heb je waarschijnlijk nog niet eens de helft gezien. Kijk nog maar eens rond op het internet. Je zult waarschijnlijk binnen de kortste keren weer iets tegenkomen wat je versteld doet staan. Op 9gag bijvoorbeeld worden iedere minuut weer nieuwe te gekke plaatjes geüpload door de bezoekers zelf. Op deze manier blijft de site leven en door het grote bereik en hoge aantal gebruikers is het thema zeer breed.

Zelf grappige plaatjes maken?

Wil jij zelf grappige plaatjes maken of heb je leuke ideeën om anderen te laten lachen? Dat kan! Er zijn verschillende websites die speciaal gemaakt zijn zodat anderen grappige plaatjes kunnen maken die ze online kunnen zetten. Vaak zijn veel plaatjes voor memes al voorgeprogrammeerd en is het maken van een leuk plaatje heel erg makkelijk gemaakt. Wil je meer weten over memes en hoe deze te maken? Bekijk dan nu alle informatie over in menu meme.

Artikelen

Meme

Een vrij recente en nieuwe manier van humor is het maken en delen van memes. Een meme (spreek uit als mimi) is het gebruik van een foto-, video- of audiobestand waarbij de tekst slaat op een gedragspatroon af te leiden van de foto. Een meme wordt vaak gebruikt om eigen ervaringen, gedragspatronen of gedachtes te delen zonder je eigen identite

Lees meer...

9GAG

9GAG is een website die in 2008 is opgericht door Ray Chan, een medewerker van een Chinees internet bedrijf uit Hong Kong. Chan bedacht een manier om alle grappige plaatjes die hij van collega's in de mail box ontving, samen te brengen op een website waardoor zijn inbox niet de hele tijd vol stond en iedereen die de website bezocht de hum

Lees meer...