Multiplayer games Racegames Gokkasten Vechtgames

Online poker

Poker is een van de meest populaire spellen die online te spelen zijn. Er zijn talloze aanbieders waar je online kunt pokeren en doordat poker vele varianten kent is er voor iedereen wel een favoriet online te spelen.Poker kun je gratis spelen maar natuurlijk wordt dit spelletje vaker voor geld gespeeld. Je kunt bij online poker aan verschillende tafels spelen met een verschillend aantal spelers. Ook kun je kiezen tussen poker spelen in de vorm van Cashgames, waarbij je per inzet geld betaald maar inschrijvingen voor toernooien zijn ook mogelijk. De bedragen waarvoor men kan spelen lopen flink uit een, van bijvoorbeeld 10 cent per inschrijving voor toernooi, tot forse bedragen van boven de 100 Euro. Online pokeren is razend populair.

Handige tips

  • Zoek uit welke variant van poker je wilt spelen en welke je goed beheerst.
  • Let op de rank van de tegenspelers, vaak is aangegeven wat voor status een speler heeft, een speler met een hoge status is zeer ervaren in online poker, let op zijn spel.
  • Maak gebruik van de dealer positie, doordat deze geen verplichte blinds hoeft in te zetten maar wel voor de blinds mag inzetten kun je vaak hoger inzetten om de blind posities te laten passen, en de fiches mee te nemen.
  • Bij het merendeel van de websites voor te pokeren is vaak informatie te vinden over je medespelers.
  • Door de statistieken te bekijken weet je ongeveer met wat voor spelers je te maken hebt.
  • Wanneer je een toernooi speelt, speel dan rustig in het begin en agressiever naarmate de blinds omhoog gaan.
  • Soms heb je pech en soms geluk. Stop met spelen wanneer het maar niet lukt om te winnen, zie het als een pech dag. Wanneer je jezelf opwindt doordat het winnen maar niet lukt, speel je riskanter en kun je nog meer verliezen. Wacht daarom een tijdje met spelen zodat je weer kunt beginnen met een helder hoofd.

Meer online poker tips op: https://www.pokerenonline.info/